NCR RealPOS Thermal Receipt Printer 7197

NCR RealPOS Thermal Receipt Printer je hiter, tih in zanesljiv.  NCR RealPOS Thermal Receipt Printer razpolaga z odličnimi preformancami in z visoko resolucijo izpisa u dveh barvah. Printer je majhnih dimenzij in je uporaben v vseh okoljih trgovine

Zmogljivost izpisa je do 52 vrstic u sekundi, izpis pa ima pa tudi visoko resolucijo (203dpi). Omogoča tudi povezovanje preko auto-sensing RS232 in USB. Tako lahko tudi zaščitite vaše vlaganje.

VEČ   BROŠURA

 

NCR RealPOS Multifunction printer 7167 

NCR RealPOS Multifunction printer ima hiter, tih in zanesljiv izpis računa, poleg tega pa ima še možnost dodatnega izpisa.

Nudi hitrost in fleksibilnost. Z njim lahko zelo hitro zaključite transakcijo, saj izpis omogoča kar 52 vrstic v sekundi. Ima visoko ločljivost izpisa.

 VEČ   BROŠURA

 

two sided multifunction printerNCR RealPOS 7198 Two-Sided Thermal Receipt Printer     

NCR RealPOS Two-Sided Multifunction Printer je nova generacija v izpisu POS računov. Podjetje, ki je izumilo point-of-sale  zdaj prevzema vodilno mesto v izpisih računov na POS- u z novo generacijo dvostranskee termalne (2st ®) tehnologija tiska.

Istočasno tiskanje na obe strani računa je izboljšana učinkovitost, ki prinese trgovcu dodatno možnost promoviranja proizvoda in tudi poveča zadovoljstva kupca.

VEČ    BROŠURA

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.