NCR RealPOS Keyboard Compact Alphanumeric

alphanumeric realpos keyboardNCR RealPOS Keyboard Family nudi različne dimenzije tipkovnic, z več verzijami layout-a in možnostimi katere nudijo maksimalno fleksibilnost.

Trgovci, ki koristijo  alfanumerično tipkovnico imajo na izbor kompaktno ali pa full-size (big-ticket) tipkovnico s kompletnimi in funkcijskimi tipkami.

VEČ    BROŠURA

 

NCR RealPOS Keyboard 64 Key

64 keyboardNCR RealPOS Keyboard Family nudi različne dimenzije tipkovnic, z več verzijami layout-a in dodatnimi opcijami. Za trgovce, ki rabijo izključno POS funkcijske tipke,  NCR nudi tradicionalno tipkovnico s 64-tipkami.

Da bi zagotovili najvišjo kvaliteto in zanesljivost, NCR RealPOS tipkovnice testirajo kako so vezane na zaščito okolja ter opravijo tudi teste kvalitete in kompatibilnosti.

VEČ    BROŠURA

 

NCR RealPOS Keyboard Big Ticket

big ticket keyboardNCR RealPOS Keyboard Family nudi različne dimenzije tipkovnic, z več verzijami layout-a in dodatnimi opcijami, katere nudijo maksimalno fleksibilnost.

Trgovci, ki koristijo alfanumerično tipkovnico imajo na izbor kompaktno ali pa full-size (big-ticket) tipkovnico z kompletnimi alpha tipkami, numeric keypad in funkcijskimi tipkami.

VEČ    BROŠURA

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.