NCR RealScan Bi-Optic skenerji

NCR RealScan 79 Bi-Optic Imager Scanner/Scale

 

NCR RealScan 79 Bi-Optic Imager skener bere 1D, 2D in mobilne črtne kode hitro in učinkovito. Omogoča šest stransko skeniranje kode. RealScan 79 predstavlja temelje za novo vizualno prihodnost proizvoda. 

 

BROŠURA

  

NCR RealScan 78 Hybrid Scanner/Scale

NCR RealScan 78 Hybrid Scanner/Scale je dizajniran da zagotovi najboljše zmožnosti v svoji kategoriji. Krasi ga lahka uporaba in fleksibilnost. S svojo kompaktnostjo in majhnimi dimenzijami je skener idealan za vgradnjo v vse tipe pultov . 

 

BROŠURA

  

NCR RealScan 74 Hybrid Scanner/Scale

NCR RealScan 74 Hybrid Scanner/Scale zavzema zelo malo prostora, je zelo robusten, kljub temu pa zagotavlja izjemno zmogljivost. Namenjen je tudi za uporabo v self check-out okolju.

 

BROŠURA

 

 
 
 

NCR RealScan 84 Single Window Scanner

NCR RealScan  84 Single Window Scanner

NCR RealScan  84 Single Window Scanner zagotavlja fleksibilnost in učinkovitost, ki jo potrebujete v katerem koli okolju. Je najboljši v svoji kategoriji. S svojo kompaktnostjo je idealen za srednje in velike transakcije, ki jih imajo specializirani in maloprodajni objekti prehrane. Je agresiven, z dizajnom, ki zagotavlja produktivnost in nove izkušnje pri delu blagajnika.

BROŠURA

 
 
 

NCR RealScan 93 Presentation Scanner

NCR RealScan 93 Presentation Scanner

NCR RealScan  93 Predstavitev Scanner ponuja prilagodljivo rešitev za vsako poslovno okolje. Je visoke zmogljivosti, njegova kompaktnost pa ga naredi zelo uporabnega.

BROŠURA

 
 
 

NCR RealScan Handheld skenerji

NCR RealScan Wireless Imager Handheld 

NCR RealScan  Wireless Imager Handheld ponuja svobodo brezžične povezave Bluetooth. Vse črtne kode bere z lahkoto, kar zagotavlja njegovo uspešnost. Ker ni vezan z žico omogoča premakanje do 33 metrov od osnove. Dolgotrajna litij-ionska baterija omogoča do 50.000 skeniranj z enim polnjenjem, kar zagotavlja maksimalno izkoriščenost.

BROŠURA

 

 NCR RealScan Laser Handhelds

NCR RealScan Laserski skener je predvsem primeren za trgovce na drobno, ki iščejo preprosto in enostavno rešitev za skeniranje 1D črtne kode na blagajni. Je hiter in zanesljiv skener, ki zagotavlja zanesljivost pri delu na blagajni.

BROŠURA

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.