NCR POS računalniki – Blagajne ''Vse v enem''

NCR RealPOS 25 

S tankim all-in-one dizajnom, NCR RealPOS 25 zagotavlja prilagodljivejše možnosti montaže. Služi lahko kot delovna postaja ali POS multimedijski kiosk. S prilagodljivim oblikovanjem in dolgo življenjsko dobo NCR RealPOS 25 prinaša nizke skupne stroške lastništva.

BROŠURA

 

NCR RealPOS 50

 

NCR RealPOS 50 je vodilna med Touch Screen POS blagajnami, fleksbilna pri nastavitvah in  izjemno zmogljiva. S tankim all-in-one dizajnom, NCR RealPOS 50 zagotavlja prilagodljivejše možnosti montaže in lahko služi kot POS delovna postaja ali multimedijski kiosk. 

  

BROŠURA 

 

 NCR RealPOS XR7

 

Najnovejša POS blagajna NCR RealPOS XR7 je čudovitega izgleda, omogoča izjemno zmogljivost in zanesljivost. Predstavlja eleganten in vsestranski all-in-one dizajn.


BROŠURA

 

 
 
 

NCR RealPOS72 XRT

Najnovešji in najmočnejši med Touch Screen POS blagajnami. Ima veliko nastavitev, napreden interface in je izjemno enostavna za vzdrževanje.

RealPOS 72 XRT nudi velik izbor uporabniškega interface-a. RealPOS napredni uporabniški interface vključuje capacitive in resistive touch screen tehnologijo, ter tudi različno velike zaslone. Dodatna možnost je, da z dogradnjo postane kiosk.

 

BROŠURA


 
 
 

NCR POS računalniki - Blagajne ''Fully-configurable-terminals''

NCR RealPOS 40

Inovativna kompaktna oblika: Štirideset odstotkov manjši od svojega predhodnika, NCR RealPOS 40 je najmanjši v svojem razredu.

 

Za NCR RealPOS 40 je značilno, da je iz robustenega litega aluminija. To zagotavlja revolucionarno toplotno rešitev,hlajenje, ki omogoča delovanje brez ventilatorja za večjo zanesljivost. 

BROŠURA

 

 

 

NCR RealPOS 60

NCR RealPOS 60 s svojo kompaktnosjo in robustnostjo ponuja zmogljivo POS rešitev z izjemno energetsko učinkovitostjo. Za NCR RealPOS 60 je značilna izjemna zmogljivost, visoka energetska učinkovitost ter prilahojen dizajn , ki omogočajo dolgo življenjsko dobo. 

BROŠURA


NCR RealPOS82 XRT

Z vsemi karakteristikami nove generacije POS blagajn, NCR RealPOS 82XRT nudi superiorne zmožnosti v tej industriji. Njegova fleksibilnost in široka izbira možnosti ga uvrščata v do sedaj v eno najbolj poznanih blagajn v POS tehnologiji. Dizajniran je tako, da razširi POS možnosti, vendar da pri tem ne upočasni delovanja in procesiranja transakcij. NCR RealPOS 82XRT je vodilna rešitev v POS tehnologiji z superiornimi performancami, močjo in fleksibilnostjo možnosti konfiguracije. 

BROŠURA

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.