Izberite enega od RealPOS navadnih zaslonov ali zaslonov na dotik. Nova X-serija elegantnih zaslonov na dotik je dizajnirana za različna okolja v maloprodajnih objektih. Zaslon se lahko integrira z enim od RealPOS point-of-sale terminalom, da se ustvari prilagojena rešitev za potrebe prodaje. 

NCR RealPOS Monitorji 

RealPOS zasloni so na voljo v 6,5", 12" in 15'' velikosti, touch ali non-touch obliki. Ne glede na izbiro so vsi zasloni zasnovani in izdelani tako, da ustrezajo potrebam prodaje na drobno, z zagotovljeno dolgo življensko dobo. Zaslon se lahko integrira z enim od RealPOS point-of-sale terminalom, da se ustvari prilagojena rešitev za potrebe prodaje.

BROŠURA 15''

BROŠURA 12''

 NCR RealPOS X Series Monitorji 

Nova X-serija elegantnih zaslonov na dotik ali brez dotika je dizajnirana za različna okolja v maloprodajnih objektih.  Ne glede na izbiro so vsi zasloni zasnovani in izdelani tako, da ustrezajo potrebam prodaje na drobno, z zagotovljeno dolgo življensko dobo. Zaslon se lahko integrira z enim od RealPOS point-of-sale terminalom, da se ustvari prilagojena rešitev za potrebe prodaje.

BROŠURA

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.