NCR SelfServ Checkout Mini

Nova rešitev samopostrežne tehnologije, ki prepriča s svojo velikostjo. Ker ne zavzema veliko prostora, omogoča postavitev več terminalov na manjši prostor.

BROŠURA
xpress port 60NCR XpressPort 60

NCR XpressPort 60 vam pomaga pri večjih zahtevah za self-service-om. Nudi hiter in enosteven način za vaše goste da check-in in check-out napravijo samostojno.

Ustvarjen za zagotovi možnosti kot so vse od preverjanje rezervacij, check-in, izdajanje ključev za sobe pa do check-out in izdajanje računov, NCR XpressPort 60 je idealen da vam pomaga pri nemotenem in uspešnem delovanju vseh funkcij vašega hotela. Zagotovite vašemu gostu da v nekaj minutah samostojno napravijo check-in, check-out in ostale aktivnosti v hotelu.

VEČ BROŠURA


NCR TouchPort II

touchport IIVsebuje potrebne zmožnosti in napredno hardversko in multimedijsko tehnologijo. TouchPort II prinaša inovativni dizajn, vzdržljivost in učinkovitost. NCR TouchPort II je  rešitev za  check-in na vašem letališču.

Vsebuje "All-in-One" - zaslon občutljiv na dotik, printer in periferija čvrsto integrirane v kompakten in stabilen dizajn, ki optimalno zadovolji pogoje zagrajenega prostora na letališčih.

VEČ BROŠURA


 NCR SelfServ Bill Payment Kiosk

selfserv bill paymentNCR SelfServ Order and Pay je kiosk rešitev, ki je revolucionarna zamenjava v primerjavi z tradicionalnim načinom naročevanja in plačevanja v restavracijah. Zadovoljstvo uporabnikov je povečano že s tem, ker je proces dela hitrejši in natančnejši. To vašim uporabnikom zagotavlja krajše čakalne vrste.

NCR SelfServ Order and Pay omogoča boljše usluge in večji dobiček. Ta revolucionarna rešitev pomaga, da so transakcije hitre in natančne.

VEČ  

 

NCR EasyPoint Advantage Kiosk

easypoint advanced kioskNCR EasyPoint Advantage je zelo kvaliteten in večnamenski kiosk. NCR EasyPoint Advantage je fleksibilna rešitev za vse vaše potrebe samopostrežne blagajne. Narejen je po industrijskih standardih. Kiosk ima vrhunski uporabniški interface ter kvaliteten video in zvok.

Enostaven dizajn in fleksibilnost širita možnosti njegove instalacije v katero koli okolje v trgovini. Tako lahko ponudite vašim kupcem novo izkušnjo pri nakupovanju.

VEČ  

 

NCR Digital Signage

digital signageDostaviti pravo sporočilo, pravočasno, na pravo mesto. NCR Digital Signage je odličen interaktivni način (z izjemno HD grafiko in videom), da se uporabniku dostavi pravo sporočilo - pravočasno in na pravo mesto.

Integrirani digitalni informativni zaslon „NCR Digital Signage“ je rešitev, katero bo sigurno dopolnila - popolnila vašo self-service strategijo. To je veliko več od enostavih "slideshows", ki jih lahko vidite na tržišču dan danes. NCR Digital Signage ponese  informacijo tja, kamor je potrebna, s tem pa tudi izboljša izkušnje vaših uporabnikov.

BROŠURA 

 

 

MAOP Virtualni receptor - NCR EasyPoint Xpress Check-In

hotelskiMAOP Virtualni receptor nudi gostom in hotelirjem preprosto alternativo prijave v hotel - NCR EasyPoint Xpress Check-In Kiosk. Kiosk omogoča gostom prijavo in odjavo brez asistence hotelskega osebja, kar goste navdušuje.

Pozitivni vtis:

Kiosk nudi hotelskim gostom učinkovit servis na sodoben način. MAOP Virtualni receptor omogoča hitrejšo odjavo in prijavo in krajše čakalne vrste.

Enostavni, intuitivni proces:

MAOP Virtualni receptor je enostaven za uporabo. Rešitev omogoča potrjevanje rezervacij prav tako omogoča prijave naključnim gostom (walk-in gostje). MAOP Virtualni receptor kodira, ovrednoti in izdela ključ hotelske sobe ter natisne prijavnico v večini primerov v manj kot 1 minuti.

Preko Samopostrežnega kioska / terminala lahko gost po internetni rezervaciji s pomočjo pridobljene bar kode / številke sam opravi check-in kiosk pa mu izdela kartico za vstop v sobo. Po končanem obisku gost kartico ponovno vstavi v avtomat, na podlagi zabeleženih storitev na kartici se izdela račun in storitev se plača z bančno/kreditno kartico.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.