NCR ponuja širok izbor POS opreme za trgovino, gostinstvo in storitve, in s tem tudi rešitve, ki z novimi tehnologijami zagotovljajo vaš razvoj, vašim strankam pa ponujajo novo izkušnjo pri kupovanju.

NCR RealPOS rešitve so dizajnirane tako, da pomagajo pri napredovanju vašega podjetja, izboljšajo in razširijo izkušnje vaših strank, izboljšajo operativne učinkovitosti in zaščitijo vaše naložbe na dolgi rok.

 

Velik izbor POS blagajn, ki temeljijo na najnovejših tehnologijah. Zagotavljajo, da je vsako vaše prodajno mesto učinkovitejše, bolj fleksibilno, omogoča enostavne dograjevanje in zahtevajo minimalno vzdrževanje. Zagotavljajo visoko zanesljivost pri delu.

NCR POS zasloni so na voljo v različnih velikostih, odvisno od zahtev vaše programske rešitve. Možnosti sta dve in sicer ali so vključene v sistem POS, ali pa so kot samostojne enote.Touch tehnologija je vedno bolj nujna za učinkovito delo v trgovini in zlasti v gostinstvu. NCR ponuja palete proizvodov, ki vam bojo zagotovili potrebno zanesljivost, točnost in življenjsko dobo, ki je nujna pri teh izdelkih.

Paleta proizvodov VFD 2x20 z zaslonom za stranke LCD 6,5" ali 12" ponuja priložnost, da svojim strankam ponuditi več informacij poleg informacij o nazivu artikla in cene.

Bodite okoljsko osveščeni in tako zmanjšajte stroške za papir z uporabo nove 2ST tehnologije, ki tiska na obe strani papirja vašega POS tiskalnika.

Izjemno zanesljive z izjemno visoko MBTF v različnih velikostih, z ali brez MSR, ergonomsko oblikovane, da zagotavljajo visoko učinkovitost in hitrost pri svojem delu.

Glede na potrebe in zahteve vaših prodajnih mest, izberite enega od modelov. Mi vam ponujamo kakovost, varnost in zanesljivost pri delu.

NCR vam kot najstarejši proizvajalec vgradnih skenerjev dandanes ponuja vrhunsko tehnologijo, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah in najnovejši tehnologiji.

Poskrbite za novo izkušnjo vaše stranke pri nakupovanju. Omogočite strankam, da sami skenirajo artikle, da plačajo račun... Vi pa imate popoln nadzor.
Ne odlašajte z uvajanjem novih tehnologij, vaše stranke pričakujemo, da ste v skladu s svetovnimi trendi.

NCR je eden vodilnih proizvajalcev na svetu, ki vam ponuja celo paleto izdelkov za različne namene uporabe v trgovini, hotelstvu, gostinstvu, turističnih organizacijah, letališčih, bolnišnicah, itd.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.