Informacije

MAOP d.o.o. Ljubljana

+386 (1) 54 75 100

info@maop.si

 
 
 

Kaj pričakujete od vašega partnerja v informatiki? Mi vam ponujano ne le sodelovanje ampak partnerstvo, ki se razvija skozi skupno sodelovanje, ki se odraža v razumevanju in reševanju vaših problemov, kar omogoča hitro reševanje problemov. Ključ do uspeha so naši strokovno usposobljeni kadri iz najrazličnejših področij.

Za boljše sodelovanje z nami smo za vas pripravili klub uporabnikov programskih rešitev MAOP, ki imajo dovoljenja za delo z našim helpdeskom, tako da lahko dnevno spremljajo kaj se v našem podjetju dogaja z njihovim projektom, kar omogoča dobro obveščenost uporabnikov.

Na koncu vam lahko zastavimo le se vprašanje kaj pa vi pričakujete od nas? Zato, da bi mi izvedeli za vas odgovor, se nam morate oglasiti in bomo poiskali poti, kako bi tudi za vas postali Vas partner v informatiki.

 
 
 

Svetovanje

Kontaktirajte nas in svetovali vam bomo pri reševanju vaših težav v informatiki.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.