Dolgoletne izkušnje in naši strokovnjaki z vrhunskim znanjem s področja razvoja aplikacij po meri, e-rešitev in poslovnih integracij, nam omogočajo tudi izvedbo kompleksnejših IT PROJEKTOV PO MERI, tudi v velikih organizacijah. 

Strateška partnerstva z uspešnimi mednarodnimi organizacijami: Oracle, Microsoft in NCR omogočajo uporabo najmodernejših tehnologij, rešitev in metodoloških pristopov. Naše informacijske rešitve s pomočjo Oraclovih, Microsoft in odprtokodnih tehnologij, v pretežni meri temeljijo na uporabi Jave, kot platforme in kot razvojnega okolja.

Naši strokovnjaki (Oracle Certified Professionals, Microsoft Certified Professionals, JAVA experts,  NCR Certified Professionals) se stalno izobražujejo in so v stiku z najnovejšimi tehnologijami, rešitvami in metodologijami.

Nekaj referenčnih  IT PROJEKTOV PO MERI:

AGENCIJA ZA KMETIJSKE TRGE IN RAZVOJ   PODEŽELJA

Razvoj, implementacija  in vzdrževanje programske opreme za podporo procesom skupne kmetijske politike. Programska oprema vključuje registre, obračunsko logiko s poslovnimi pravili in pripravo izhodnih dokumentov (pozivi, odločbe), pripravo plačilnih nalogov ter ustrezno poročanje na različnih nivojih (MF, FURS, EU).

FINANČNA UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE

 

Razvoj, implementacija  in vzdrževanje informacijskega sitema eIZVRŠBE.

GEODETSKA URAVA REPUBLIKE   SLOVENIJE

 

Razvoj, implementacija  in vzdrževanje informacijskega sitema GURS OBVEŠČANJE s   katerim je lastnikom in upravljavcem omogočeno spletno posredovanje sprememb   podatkov o nepremičninah in njenih sestavinah ter pripomb na uporabljene   modele vrednotenja, vrednostne cone in vrednostne ravni.

AGENCIJA RS ZA JAVNOPRAVNE EVIDENCE IN   STORITVE

Elektronska registracija v Poslovnem registru Slovenije: aplikacija za  podporo za elektronski registraciji gospodarskih družb v Poslovnem registru Slovenije, podpora za izvajanje vseh procesov v okviru postopkov registracije gospodarskih družb in komunikacijo s pravnimi subjekti

MINISTRSTVO   ZA ŠOLSTVO REPUBLIKE SLOVENIJE

Vzdrževanje in posodabljanje aplikacije KATIS – Katalog programov   nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja

MINISTRSTVO   ZA ZDRAVJE REPUBLIKE SLOVENIJE

Razvoj, vzpostavitev in vzdrževanje centralne informacijske podpore za   vodenje in spremljanje referenčnih ambulant.

VETERINARSKA   UPRAVA

Aplikacija PRISTOJBINE   zagotavlja obračunavanje pristojbin na veterinarskem področju. Sistem omogoča   hiter in enostaven vnos ter izpis obračunanih pristojbin, evidenco in   spremljanje obračunanih pristojbin, spremljanje plačil ter s tem hitrejši in   učinkovitejši nadzor nad obračunanimi pristojbinami.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.