Poslovno obveščanje vam zagotavlja uporabne informacije za izvajanje najboljših in najdonosnejših odločitev.

MAOP Poslovno obveščanje omogoča združevanje razdrobljenih podatkovnih virov različnih tipov (transakcijske baze podatkov, OLAP, Excel datoteke ipd.) v enoten organizacijski podatkovni model, ki omogoča konsistenten vpogled in nadzor nad celotnim poslovanjem (ena in edina relevantna »resnica«). Presega funkcijsko organiziranost organizacije in se posveča poslovnim procesom, njihovemu spremljanju in nenehnemu izboljševanju za doseganje konkurenčnih prednosti.   

Vsi poslovni uporabniki imajo v skladu s svojimi pravicami in pristojnostmi omogočen dostop do istih prečiščenih, urejenih in razumljivih podatkov, nad katerimi lahko izvajajo svoje poizvedbe in analize, ter rezultate prikazujejo v poljubni obliki (pivotne tabele, grafikoni ipd.). MAOP Poslovno obveščanje uporabnikom omogoča integracijo z orodji MS Office, s čimer lahko v poznanem okolju npr.  MS Excel-a obdelujejo svoje podatke. Rešitev vsebuje tudi zmogljiv poročevalski sistem, ki s pomočjo MS Word-a uporabnikom omogoča enostavno pripravo najrazličnejših vrst poročil, ki bodo zadostile vsem poročevalskim obveznostim.

MAOP Poslovno obveščanje je zgrajeno s pomočjo ORACLE BI platforme s pomočjo katere je olajšano spremljanje tekočega poslovanja in primerjava realizacije s planom, primerjava z zgodovinskimi podatki, prepoznavanje trendov in vzorcev, odkrivanju težav v poslovanju in iskanju rešitev za nastale situacije. Samo s celovitim razumevanjem poslovanja, ki ga MAOP Poslovno obveščanje omogoča, je mogoče učinkovito odločati in dosegati ter razvijati konkurenčne prednosti.

 
 
 

Kontaktirajte nas

Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.