Skladiščno poslovanje

Programski paket MCR-SP Skladiščno poslovanje omogoča celovito spremljanje skladiščnega poslovanja. Paket je del MAOP MCR komercialnega sistema.

Funkcije modula:

  • prevzem blaga
  • izdaja blaga
  • izpisi in pregledi

Dokumenti s katerimi delamo v skladiščnem poslovanju so prevzemnice, oddajnice, dobavnice, prenosnice iz skladišča na skladišče v okviru istega knjigovodskega razreda, prenosnice iz artikla na artikel v okviru istega skladišča in zadolžitev drobnega inventarja. Razlika med skladiščnim in materialnim poslovanjem je v tem, da se v SP dela brez cen, torej samo s količinami, tako, da je potrebno prevzemnice po prejemu računa še ovrednotiti, kar se izvaja v materialnem poslovanju. Izdajni dokumenti pa se vrednotijo z obračunom materiala glede na tip vrednotenja. Razknjiževanje zalog je možno tudi po serijski številki.

Uporabniki imajo pravice vnosa, potrjevanja, spreminjanja glede na pristojnosti v podjetju kar omogoča integracijo organizacijske strukture v sam modul.

Vodstvo podjetja lahko s pomočjo pregledov in izpisov nadzira realizacijo in potek skladiščenja, porabe, zalog in v realnem času sprejema ukrepe, ki odpravljajo odstopanja od potreb in planov.

 
 
 

Kontaktirajte nas

Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.