Domača in tuja blagajna

Poslovanje z domačo gotovino

Računalniška podpora poslovanja z domačo gotovino, od izračuna potrebnega denarja in izdelave kosovnice za dvig gotovine, do evidentiranja prejemkov in izdatkov na predpisanih obrazcih. Modul potnih nalogov omogoča izdajo naloga pred potovanjem, obračun in izplačilo ali prejem razlike potnih stroškov. Promet blagajne je evidentiran na dnevniku in temeljnici, preko katere se vključuje (s prenosom v Finance) v MAOP integriran informacijski sistem.

Poslovanje s tujo gotovino

Programski paket za vodenje tujega gotovinskega poslovanja ter izpisovanju potrebnih obrazcev, dokumentov blagajniškega poslovanja in virmanov. Modul potnih nalogov omogoča evidentiranje in izdajanje potnih nalogov za potovanje v tujino. V okviru modula je možno avtomatsko izračunavanje predpisanih dnevnic in nadomestil, bančnih provizij in protivrednosti ter izdajanje bančnih obrazcev in virmanov.

  • Poljubno število blagajniških mest
  • Domača in tuja blagajna
  • Obračun potnih nalogov tudi za poti v tujino
  • Nakazilo potnih stroškov na TRR
  • Izpisovanje obrazcev plačilnega prometa

SHEMA BLAGAJNE

SHEMA BLAGAJNIŠKEGA GOTOVINSKEGA PROMETA

 
 
 

Kontaktirajte nas

Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.