Finančni sistem

Vsako poslovanje se odraža preko prizme finančnega rezultata poslovanja zato mora vsaka organizacija posvetiti veliko pozornost informacijski podpori za delo na sektorjih računovodstva, financ, analiz in kontrolinga. Dober informacijski sistem na področju financ mora vsebovati ustrezen zajem podatkov, njihovo pravočasno obdelavo, možnost izdelave analiz in planiranja ter izvajanje funkcije kontrolinga vsak trenutek za vsak del korporacije. Omogočati mora postavitev ustreznih notranjih kontrol, ki zagotavljajo varnost podatkov, kot tudi možnost sledenja spremembam podatkov. Vse te lastnosti lahko odkrijete v programski rešitvi MAOP Finančni sistem.

Osnovno jedro finančne funkcije tvori računovodstvo, ki povezuje ostale funkcije poslovanja na način, da izkazuje notranjo uspešnost poslovanja, hkrati pa mora zagotavljati vsem zunanjim predpisom, ki so povezana z izdajanjem računov, opravljanjem plačilnega prometa, davčnimi knjigami itd

MAOP Finančni sistem je prilagodljiva programska rešitev za področje računovodstva, financ, analiz in kontrolinga, ki združuje prednosti informacijske tehnologije in vašega načina dela. Sistem je povezljiv, razširljiv, prilagodljiv in pomaga organizaciji k hitrejši in ustreznejši adaptaciji na vsakodnevne spremembe, ki izhajajo iz notranjega in zunanjega okolja, hkrati pa je njegovo upravljanje centralizirano in ustrezno obvladljivo tako, da ga lahko uporabljate tako za poslovanje na lokalnih kot tudi globalnih nivojih.

MAOP Finančni sistem sestavljajo posamezni moduli, ki so med sabo povezani na način, da se podatek v sistem vnese samo enkrat, podatki pa se med moduli prenašajo glede na delovni proces, ki se odvija v organizaciji. Ti moduli so narejeni glede na posamezno funkcijsko področje, ki se odvija v organizaciji. Na tem mestu se vam prav gotovo poraja vprašanje, kakšne so sploh prednosti modularno sestavljenega sistema. Odgovor na to vprašanje je zelo enostaven. Modularna zasnova vam omogoča večjo prilagodljivost delovnega okolja, saj lahko vaši sodelavci operirajo tudi le s posameznim modulom, odvisno od delovnih nalog, ki jih morajo opraviti in za katere so zadolženi, vam pa omogoča boljši nadzor nad izvajanjem delovnih nalog.

Celoten sistem je povezljiv na direktorske informacijske sisteme, kar omogoča izredno prilagodljivost in možnosti izdelave različnih vrst analiz glede na vaše zahteve, hkrati pa omogoča tudi planiranje na različnih nivojih, kot tudi planiranje glede na projekte, omogoča avtomatske obdelave zaključevanja poslovnega leta, stotinske izravnave, tečajne razlike in še marsikaj.

Finance

MCR Finance je programska rešitev, ki podjetju omogoča pregledno in enostavno vodenje »jedra« računovodske funkcije v in je izgrajena po načelih veljavnih računovodskih standardov. V glavni knjigi se knjižbe na kontih glavne knjige vodijo analitično medtem, ko se knjižbe na saldakontskih kontih vodijo sintetično, v saldakontih pa se knjižbe na saldakontskih kontih vodijo analitično. Modul vsebuje tudi pripravo in izdelavo vseh predpisanih finančnih poročil.

 
 
 

Kontaktirajte nas

Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.