Informacije

MAOP d.o.o. Ljubljana

+386 (1) 54 75 100

info@maop.si

 
 
 

V podjetju MAOP nudimo rešitve in storitve, ki olajšajo poslovanje javnim zavodom in organom državne uprave.

Dolgoletne izkušnje in naši strokovnjaki z vrhunskim znanjem s področja razvoja aplikacij po meri, e-rešitev in poslovnih integracij, nam omogočajo tudi izvedbo kompleksnejših IT PROJEKTOV PO MERI, tudi v velikih organizacijah. 

Strateška partnerstva z uspešnimi mednarodnimi organizacijami: Oracle, Microsoft in NCR omogočajo uporabo najmodernejših tehnologij, rešitev in metodoloških pristopov. Naše informacijske rešitve s pomočjo Oraclovih, Microsoft in odprtokodnih tehnologij, v pretežni meri temeljijo na uporabi Jave, kot platforme in kot razvojnega okolja.

Naši strokovnjaki (Oracle Certified Professionals, Microsoft Certified Professionals, JAVA experts,  NCR Certified Professionals) se stalno izobražujejo in so v stiku z najnovejšimi tehnologijami, rešitvami in metodologijami.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.