Informacije

MAOP d.o.o. Ljubljana

+386 (1) 54 75 100

info@maop.si

 
 
 

Maop d.o.o. je že od leta 2005 prodajni, razvojni in servisni partner ameriške firme NCR Corporation, ki je na svetovnem  trgu že leta 1884 prva pričela s proizvodnjo registrskih blagajn in do sedaj ohranjala vodilno vlogo s svojimi strojnimi in programskimi rešitvami na maloprodajnem (blagajniški in SCO sistemi )  in na  bančnem področju ( bankomati).

NCR je vodilni ponudnik POS opreme za trgovino in gostinstvo.
NCR (National Cash Register) Corporation iz Dulutha, Georgia, ZDA, je bila ustanovljena 1984; danes je NCR moderna korporacija, vodilna na različnih tehnoloških področjih, zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam, lastnemu močnemu razvoju in kvalitetni proizvodnji.
NCR je vodilna korporacija na področjih:
- samopostrežnih bančnih terminalov ATM (bankomat),
- samopostrežnih trgovskih blagajniških sistemih NCR Self Service 
- avtomatiziranih recepcijskih sistemih za sprejem in plačilo hotelskih storitev, 
- POS sistemih: trgovskih in gostinskih blagajniških sistemih,  vključno s čitalci črtne kode in ne nazadnje pri prvih dvostranskih termičnih tiskalnikih

NCR STROJNA OPREMA...več

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.