Informacije

MAOP d.o.o. Ljubljana

+386 (1) 54 75 100

info@maop.si

 
 
 

O podjetju

O podjetju

MAOP je z več kot petdeset vrhunskimi strokovnjaki ena večjih programskih hiš v Sloveniji in okoliških državah.

Že 25 let nudimo našim strankam, partnerjem v informatiki, strokovno podporo in storitve ter uvajanje uporabniško prijaznih in tehnološko naprednih povezanih rešitev.  

Kakovost naših storitev in rešitev potrjuje že leta 1996 uveden certifikat za sistem kakovosti po standardu ISO 9001 za izdelavo, dobavo, uvajanje in vzdrževanje programske opreme.

Strateška partnerstva z uspešnimi mednarodnimi organizacijami: Oracle, Microsoft, NCR in ZBD omogočajo uporabo najmodernejših tehnologij, rešitev in metodoloških pristopov.

Naši strokovnjaki (Oracle Certified Professionals, Microsoft Certified Professionals, JAVA experts,  NCR Certified Professionals) se stalno izobražujejo in so v stiku z najnovejšimi tehnologijami, rešitvami in metodologijami.

Dolgoletne izkušnje in naši strokovnjaki z vrhunskim znanjem s področja razvoja aplikacij po meri, e-rešitev in poslovnih integracij, nam omogočajo tudi izvedbo kompleksnejših projektov v velikih organizacijah. 

MAOP ekipa 50 svetovalcev, inženirjev in razvojnikov ima do 25 letne izkušnje s področja načrtovanja, razvoja, integracije in vzdrževanja heterogenih informacijskih sistemov v velikih in kompleksnih okoljih kot so Pošta Slovenije, Abanka, AJPES, Mercator, Ministrstvo za Finance, Ministrstvo za kmetijske trge in razvoj podeželja ARSKTRP, Ministrstvo za notranje zadeve, Carinska uprava RS, Geodetska uprava RS, Veterinarska uprava RS, …

Maop d.o.o. je že od leta 2005 prodajni, razvojni in servisni partner ameriške firme NCR Corporation, ki je na svetovnem  trgu že leta 1884 prva pričela s proizvodnjo registrskih blagajn in do sedaj ohranjala vodilno vlogo s svojimi strojnimi in programskimi rešitvami na maloprodajnem (blagajniški in SCO sistemi )  in na  bančnem področju ( bankomati).

Zelo smo ponosni na našo organizacijo vzdrževanja, ki s Help deskom (0-24h), nudi našim uporabnikom kvalitetno in hitro posredovanje.

Regionalna prisotnost:

Naše podjetje ima izpostave v državah jugovzhodne Evrope (Hrvaška, BIH, Srbija, Črna Gora): MPOS Group Ltd: http://www.mposgroup.com

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.