Informacije

MAOP d.o.o. Ljubljana

+386 (1) 54 75 100

info@maop.si

 
 
 

MAOP 30 let

31.08.2017

MAOP 30 LET

 

Pred 30 leti smo Maop s sloganom Vaš partner v informatiki predstavili poslovne rešitve na osebnem računalniku z obljubo, da bo zahtevna tehnologija dosegljiva vsakomur.  Začela se je doba inovacij, ki spreminjajo naš svet.

Začelo se je že leta 1986 z računalniško podprtim računovodskim servisom MAOP. Prva programska podpora je bila sprogramirana na računalniku Comodore 64 s 64 kilobajtov hitrega spomina in disketo 170 kilobajtov, bolj v zabavo in kot izziv. Delovalo je!

 Leta 1987 je ustanovljen MAOP računalniški inženiring s produktom Integrirani informacijski podsistem za računovodstvo na Pcjih.

 

Ustanovitelja in prvi sodelavci so kot ekipa MAOP zaupali v vizijo in prav njim gre zasluga za uspešne prve korake. Razvoj informacijskega sistema je sledil zmogljivostim namiznih računalnikov. Razvijali smo nove produkte, računalniške mreže, baze in uporabo interneta.

Osnovna filozofija našega podjetja, prijaznost do uporabnika, se nam je dobro obrestovala.

Slogan ''Vaš partner v informatiki'' nas spremlja že od teh začetkov.

Naši produkti niso samo kakovostni in zanesljivi ampak tudi narejeni tako,da kar najbolj olajšajo spoznavanje in delo z njimi vsem tistim, ki jih neposredno uporabljajo.

 

Rast števila uporabnikov naših aplikacij na eni ter razvoj tehnologije na drugi strani sta zahtevala tudi kadrovske okrepitve  ter specializacijo sodelavcev na posameznih področjih razvoja in vzdrževanja aplikacij.

Našim strankam, več kot 5000 uporabnikom naših produktov in storitev, nudimo kakovostno pomoč pri njihovem delu in dejavnosti.    

Rastemo skupaj z naročniki, ki so v mnogih primerih tudi vzvod za razvoj novih rešitev in storitev.

Danes je računalniški inženiring  MAOP  vplivna programska hiša s petdeset vrhunskimi strokovnjaki v Sloveniji in okoliških državah. Kolektiv izvrstnih sodelavcev, ki deluje kot ekipa je izvrstna popotnica za prihodnost.

Svet se je v preteklih 30 letih tudi s pomočjo vpliva informacijske tehnologije dramatično spremenil. Z odlično ekipo in pravo vizijo smo jih tudi sami soustvarjali, s predanostjo pa bomo sledili temu razvoju in izzivom tudi v bodoče. Zato pri MAOP z veseljem zremo v prihodnost.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.